Grote Clubactie

Het is zover: de verkoop is gestart!

Bestel ze meteen en klik op: KOOP NU LOTEN!

De verkoop loopt tot en met 16 november.

Voorgaande jaren kregen alle leden van de dansgroep een intekenlijst en een minimum aantal loten. Die loten, en het liefst nog meer, werden verkocht aan familie, vrienden, kennissen en geïnteresseerden. Je belde op, of aan, om te horen wie hoeveel loten zou willen hebben. Een enkeling ging de deuren langs of naar een dansavond om daar, het liefst in één keer, alle loten kwijt te raken...

Dit jaar kregen alle leden van de dansgroep een mail. Via een link in die mail kwamen zij op een pagina, waarop ze weer een andere link vonden. Die tweede link is persoonsgebonden en kunnen ze vanaf 13 september gebruiken in een mail of plaatsen op facebook, twitter of op een website, zodat zo veel mogelijk mensen digitaal loten kunnen kopen. Van de opbrengst komt nog steeds 80% bij de vereniging terecht.

Dit jaar willen wij graag zo veel mogelijk loten verkopen om met de opbrengst onze kostuums een fikse opknapbeurt te kunnen geven. Zeker de alleroudste exemplaren zijn daar hard aan toe, maar ook de nieuwere kleding moet her en der hersteld worden en soms zelfs vervangen. Om nog lange tijd in al onze mooie en vaak authentieke kostuums te kunnen dansen, is goed onderhoud onontbeerlijk!

Wij waarderen het enorm wanneer u ons steunt door het kopen van een lot, dus aarzel niet te lang (hooguit tot 16 november) en klik dan op de tekst 'KOOP NU LOTEN!' bovenaan in dit bericht.

Alvast reuze bedankt!!!