Reünievoorstelling


!!!---  HELAAS IS DIT PROJECT GEANNULEERD ---!!!

Na 50 jaar optreden met Internationale Dansgroep Gaida is het hoog tijd om jullie uit te nodigen nog eenmaal een knallende theatervoorstelling te geven in november 2018. Het gaat deze keer niet alleen om een reünie- en jubileumvoorstelling (50 jaar), maar helaas ook om een afscheidsvoorstelling. Het waren fantastische jaren, die een mooie invulling hebben gegeven aan het leven van vele danseressen, dansers en muzikanten. En natuurlijk niet te vergeten de dansleiding. En de mensen die achter de schermen hand- en spandiensten hebben verleend. Na deze voorstelling zal de dansgroep ophouden te bestaan, omdat er in de regio Noord-Holland geen jonge dansers en danseressen meer te vinden zijn die de dansgroep kunnen en/of willen voortzetten.

Het huidige bestuur en de dansleiding van de dansgroep willen jullie daarom van harte uitnodigen om nog eenmaal mee te dansen op het podium. Dit geldt voor alle oud-dansers, oud-danseressen en oud-muzikanten, maar ook voor de huidige groep. Dit initiatief geeft ons allemaal de mogelijkheid om nog eenmaal de prachtige choreografieën te tonen, de uitgebreide kostuumcollectie te showen en niet te vergeten: de schitterende muziek te laten horen. Alle deelnemers mogen bij inschrijving hun favoriete choreografie(ën) opgeven. Met jullie topseries zal dan een een fantastisch programma worden samengesteld. Deze voorstelling geeft ons tevens de mogelijkheid om op een goede manier afscheid te nemen van onze trouwe fans.

We hopen dat jullie even enthousiast zijn over deze voorstelling als wij en dat veel mensen zich zullen aanmelden om mee te doen, zodat wij nog een laatste keer met een grote groep het dak van De Vest eraf kunnen blazen. Na afloop van de voorstelling zullen we met elkaar het glas heffen en is er gelegenheid om herinneringen op te halen en (sterke) verhalen te vertellen.

Timetabel:
-Aanmelding deelname vóór eind september
-Start repetities voorjaar 2018
-Voorstelling De Vest, Alkmaar november 2018


Informatie en aanmelding bij:
Edwin Bleijinga
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.