Nieuws

18 december, thuisvoorstelling

Onze thuisvoorstelling was een daverend succes!

Bedankt iedereen!

De dansgroep en orkest.

 

 

Thuisvoorstelling

Na onze succesvolle try-out van december vorig jaar kon een vervolg op dit spectaculaire evenement natuurlijk niet uitblijven. Dus met grote vreugde kunnen we vertellen dat op 18 december 2011 Internationale Dansgroep Gaida wederom een winterse thuisvoorstelling geeft!

Met veel plezier, en hier en daar ook bloed zweet en tranen, hebben we ons het afgelopen seizoen op dansen en series gestort die voor sommige mensen ontzettend nieuw waren en voor anderen juist een feest van herkenning. Na de wekelijkse inspanningen kijken we er nu enorm naar uit een voorstelling neer te zetten die onze noeste arbeid van het voorbije jaar en het altijd aanwezige dansplezier weerspiegelt. We nodigen daarom iedereen uit van ons nieuwe programma te komen genieten!

Tijdens deze één uur durende voorstelling dansen wij in prachtige kostuums en begeleid door ons geweldige orkest choreografieën uit verschillende landen, zoals een lepeldans uit Silifke (Turkije), waarbij de dansers zichzelf ritmisch begeleiden met geklepper van houten lepels en grote armbewegingen, terwijl slagwerk en klarinet de specifieke muziek laten horen. Naast de vele uitstapjes over de grens komen wij met de IJswals ook zwierend, zwaaiend en dansend door winters Nederland. Maar laten we hopen dat we na de voorstelling niet glibberend en glijdend naar huis hoeven struikelen…

Vanaf 13:00 bent u welkom in Danshuis Gaida, Hendriklaan 43 te Bergen NH.

De voorstelling begint om 13:30 en de toegang is op basis van een vrijwillige bijdrage. Voor aanvang, maar ook achteraf, is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een kop koffie, thee of een flesje fris en wat lekkers.

 

 


Pagina 11 van 12