Nieuws

Seizoenstart

Zo, de kop is er af...Gisteravond (7 september) lekker gedanst tot het zweet over de rug liep. Op het repetitieprogramma stonden onder andere Bulgaars (basis en stijl)!, Kopacka, Hongaars, IJswals, Schaatsdans, Dror Yikra en Shota met 3 setjes dansers m/v.
Verder hebben we helaas vernomen dat twee van onze danseressen gaan stoppen. Eén vanwege vergaande dansleidsterambities, de ander zal binnenkort verhuizen naar de andere kant van het land. Met ook nog een (redelijk ver weg) studerende danseres is de noodzaak om nieuwe dansers (m/v) te zoeken en te vinden behoorlijk urgent. De korte brainstormsessie tijdens de pauze leverde, naast een aantal oude ideeën die destijds minder effectief bleken te zijn, één lumineus idee op. Om het verrassingseffect niet meteen teniet te doen houden we dit idee nog even voor onszelf.

Overigens staat de Grote Clubactie ook weer voor de deur en bijna traditiegetrouw doet Internationale Dansgroep Gaida ook mee. Vanaf 13 september worden er loten verkocht: niet aan de deur, maar via internet! Houd deze pagina in de gaten voor meer info.

 

 


Pagina 7 van 12