Nieuws

Grenzeloze liefde

Zaterdag 24 mei komt steeds dichterbij...

Al een aantal maanden wordt er met man en macht gewerkt aan de jubileumvoorstelling Grenzeloze Liefde. Een enorme uitdaging, zowel voor de dansers als voor de muzikanten van Gaida en ook voor de artistiek leider. Oude en nieuwe choreografieën, bekende en onbekende muziek volgen elkaar op om samen een prachtig liefdesverhaal te vormen. En dat verhaal gaat in grote lijnen als volgt:

Wanneer de Roemeense Ileana met haar grote liefde en pasgeboren dochtertje Lotte naar Nederland emigreert, kan zij nog niet vermoeden dat haar kleine meisje later ook grenzen zal oversteken, de liefde achterna. De stappen die Ileana en Lotte zetten in naam van de liefde, voltrekken zich echter niet zonder slag of stoot. Dit maakt de voorstelling tot een meeslepend en warm verhaal, waarin de kijker wordt gegrepen door traditionele dansen, originele kostuums en live muziek uit verschillende culturen.

Kortom: een voorstelling om met belangstelling naar uit te kijken!

Datum en aanvangstijden:
Middagvoorstelling: zaterdag 24 mei 2014 om 14:00 uur
Avondvoorstelling: zaterdag 24 mei 2014 om 20:15 uur

Kaarten:
Bij theater De Vest in Alkmaar (www.theaterdevest.nl). Kosten €14,00 voor volwassenen en €11,00 voor kinderen t/m 12 jaar.
Let op: Bij bestellen via internet (of telefonisch) wordt per kaart €1,00 administratiekosten in rekening gebracht! Aan de zaal zijn echter bovenstaande bedragen van toepassing. Excuses voor dit ongemak.

Locatie:
Theater De Vest in Alkmaar.
adres: Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar

 


Pagina 8 van 12